İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu ve beraberindeki heyet ilk olarak Karaman Arıcılar Birliğini ziyaret ederek Başkan Gürsel Yasan'la arıcıların genel sorunları ve Karaman'da ki arıcılık üzerine sohbet gerçekleşti. Heyet daha sonra, Karaman İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman'ı makamında ziyaret edip, koyun ve keçi sahiplerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlediler. Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret eden heyet , Başkan Bayram Uysal ve oda başkanları Osman Kutucu, Alattin Divleli, Şuayip Dik ve Fatih Elitok ile esnafların sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüştüler.

Heyet son olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek, Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı ve parti üyeleriyle birlikte ülke meseleleri üzerine bir sohbet gerçekleştirdiler.

Saha çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamada bulunan İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu: “Esnaflarımızın, çiftçilerimizin işçilerimizin, emeklilerimizin kısacası tüm vatandaşlarımızın içinde bulunduğu derin ve büyük krizin aşılması için özellikle sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerinin hükümet tarafından mutlaka dikkate alınması gerekmektedir. Vatandaşın sorunlarını en iyi bilen, yerinde bunu gören ve ülkemizin her noktasına giden ve gidecek olan aynı zamanda çözüm önerilerini sunan bir Genel Başkanımız var. Bizler de Karaman ilimizde vatandaşlarımızın sorunlarını, sahada dinlemeye ve bu sorunları kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.