Karaman’da, Ermenek İlçesinde İlçe Merkez Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak başarısını gösteren İYİ Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı Karaman halkına şükranlarını sundu.

İYİ Parti Karaman İl Başkanı Kenan Arı, yaptığı açıklamada;

“Bildiğiniz gibi, biz İYİ Parti olarak 8 ay önce Türkiye'ye huzuru getirmek, gerginliği azaltmak, devletle insan arasında oluşan uçurumu gidermek ve ülkemize nefes aldırmak için yola çıktık.

Çünkü, Türkiye'nin demokrasi ve hukuk, ekonomi, dış  politika, eğitim, güvenlik gibi pek çok sahada derin bir kriz içerisinde olduğuna, üretim toplumu olması gerekirken  tüketim odaklı bir  topluma dönüştüğümüze, bunun ülkeyi getirdiği noktayı, milletimizin yoksullaşmasını, toplumsal çürümenin boyutlarını görerek yeni bir bakış açısıyla tüm bu meselelerin çözülebileceğine  inandık.

Milletimizin büyük çoğunluğunun, bu inanç ve düşüncemizde haklılığımızın farkında olduğunu da biliyoruz.

Yerel seçimlerle birlikte partimize gösterilen destekten dolayı partim ve şahsım adına halkımıza teşekkür ediyorum. Karamanımız ve ülkemiz adına alınan seçim sonuçlarının milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

İYİ Parti olarak imkanımız ve olanaklarımız ölçüsünde Karaman’da yerel bir seçim süreci yaşadık.  Zühtü Bahadır Bayraç adayımızla çalmadık kapı sıkmadık el neredeyse bırakmadık.  Dert dinledik, seçim sürecinde nezaketi elden bırakmadık.

Ermenek İlçesinde  Atilla Zorlu adayımıza olan güvenoyu ile seçimleri kazandık. Seçim süresinde bizimle el ele, kol kola, omuz omuza göğüs geren gecesini gündüzüne katan tüm teşkilat mensubu çalışma arkadaşlarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve gönül vererek  fedakarlıktan kaçınmaan tüm eş dost ve seçmenlerimize şükranlarımı sunar, huzurlarınızda teşekkür ederim.

Karaman halkımızın  takdiri ile seçimleri kazanan  Milliyetçi Hareket Partisi  Başkan  Adayı  Savaş  Kalaycı Bey’i de  tebrik ediyoruz.

Yine Karaman ‘da seçimleri kazanan siyasi partilerin adaylarını ve kazanan muhtar adaylarını tebrik ediyoruz.

Böylece alınan bu sonuçlar, Karamanımız, ülkemiz ve milletimizin geleceğe olan umudunu artıran büyük bir kazanım olduğu yönündedir.

İYİ Parti, 24 Haziran seçim sürecini anlamlandıran partidir. Türkiye'yi yükseltme yolunda, bu anlamlandırmayı  parlamento çalışmalarımıza da  taşıyacağımız, milletimiz  adına daha azimle çalışacağımız kesindir.

Bugün de aynı inancı taşımaktayız. Tüm teşkilatımızla birlikte, bizlere düşen de İYİ Parti'nin çözümcü, kapsayıcı, Karamanımız ve Türkiye'yi geleceğe  taşıyacak vizyona sahip güvenilir bir yapı olduğunu göstermektir.

Bize göre, güçlü ve kalıcı bir siyasi parti olmanın gereği budur. Tekrar, seçim sonuçlarının Karamanımıza, ülkemize ve milletimiz hayırlı olmasını  diliyorum.” dedi.