TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ün kadın girişimcilere hitap ettiği seminerde, kadın girişimcilere; TOBB’un Kurumsal Yapısı, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Finansal Yönetim, Protokol Kuralları, TOBB ETÜ Hakkında Bilgilendirme, TOBB’un Girişimcilik Faaliyetleri, Gelir İdaresi Başkanlığı, E-Ticaret, İş Hayatında İletişim, Küresel Gelişmeler ve Türkiye konularında sunum yapıldı.

TOBB Karaman KGK Başkanı Ahsen Toktay, seminere Kurul Üyesi Gülfem Sözer ve Raziye Altunalan ile birlikte katıldıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte yapacakları çalışmalara ışık tutacak bir program olduğunu söyledi.

Karaman'da kadın girişimci sayısını arttırmak hedefiyle çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Toktay “TOBB ev sahipliğinde düzenlenen seminerde  yapılan sunumlarla hem bilgilendiklerini hem de diğer oda-borsalardan katılım sağlayan kadın girişimcilerle tanışma, kaynaşma, fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulduklarını belirterek; bizlere bu imkanı sağlayan başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz yetkililerine teşekkür ederim” dedi.