Karaman Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Mümine Hatun Hanımlar Lokalinde resim kursuları veriliyor. Karaman Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Mümine Hatun Hanımlar Lokalinde, Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Zuhal Tuna eşliğinde eğitim gören kursiyerler tarafından düzenlenen resim sergisi, sergiyi gezmeye gelenler tarafından büyük beğeni topladı.

Birkaç yıldır gelen kursiyerler yanı sıra çoğunluğunun kursa bu sene başladıklarını ifade eden öğretmen Zuhal Tuna, bazı öğrencilerinin de hayatlarında ilk defa burada çizim yapmaya başladıklarını ve kısa sürede kursa adapte olarak çok güzel işler çıkarmaya başladıklarını belirtti.

Bu kursun kendisi için nefes olduğunu ve kursa gitmesinin kendisini değişik çevrelere girmesine vesile olduğunu belirten kurs öğrencisi Hasret Erol ise; “Bu kurs bizim ufkumuz açıyor. Burada eğleniyoruz ve bir şeyler öğreniyoruz. Resim yapmak benim için liseden beri içimde kalan bir ukdeydi. Bunu daha da geliştirmek istiyorum. Zuhal Tuna hocam sayesinde b yıl sınavlara da başvurarak bu ilgimi ilerletmeyi düşünüyorum” dedi.

Açılışını Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın yaptığı resim sergisinde, kadın tasvirlerin işlendiği kara kalem çalışmalar beş gün sergilendi ve ziyaretçiler tarafından çok beğenildi.