MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı 3. Nolu Dolmuş Durağını ziyaret ederek bir ayağı kesik köpeğe protez bacak taktıran durak çalışanlarına teşekkür etti.

Kalaycı ve beraberindekiler durağa gelerek Paşa ismi verilen köpek hakkında bilgi aldı. Paşa’yı kulübesinde gören Kalaycı, köpeğin tedavisine ön ayak olan Ayhan İçer ve Protez firması yetkilisi Veysel Turan’a teşekkür etti.

Bu dünyada yalnız olmadığımızı ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

“ Dünya yalnızca biz insanlara ait değil. Dünyamız bizimle birlikte bitkilerin ve hayvanlarında ortak yaşam alanı. Hayvanlar bizlerden sadece biraz saygı sevgi ve hassasiyet bekliyor. Ben kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah Paşa’da bundan sonra bu protez ayakla yaşamını daha mutlu şekilde sürdürecek. Doğaya, hayvanlara sevgi duymayan insanları sevemez. Bu dolmuş durağındaki arkadaşlarımız evlerinin nafakasından keserek paşa için fedakarlık yaptılar. Bu onurlu ve erdemli bir davranış. Bu hareket onların kalplerini zenginliğini gösterir.”

Kalaycı daha sonra içer, Turan ve Paşa’yı haberleştiren gazeteci Mehmet Çetin’e günün anısına çiçek takdim etti.

Karaman'da dolmuş şoförleri, sokakta gördükleri bir ayağı kesik 7 aylık köpeğe protez ayak taktırarak bakımını üstlenmişti.