Odamızın var olan gücüne güç katmaya, var olan itibarını yukarı taşımaya ve hak ettiği yere çıkarmaya talibiz
18.01.2014 tarihinde “Madeni Tornacılar, Kaynakçılar, Oto Motor Ve Benzeri Tamirciler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası”  seçimine adaylığını açıklayan Cemal Özbay sitemizi ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan Özbay;''Madeni tornacılar, kaynakçılar, oto motor ve benzeri tamirciler esnaf ve sanatkarlar odası seçiminde adayız. İşe, hizmete talibiz. Odamızın var olan gücüne güç katmaya, var olan itibarını yukarı taşımaya ve hak ettiği yere çıkarmaya talibiz.

Odamız yıllardır kaderine terk edilmiş durumda. Kurumlarla neredeyse irtibatı yok. Dış dünyaya kapanmış ve gündemi takip edemez bir duruma gelmiştir. Karaman teşvik kapsamına alınan iller arasında olmasına rağmen, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerimiz sunulan bu imkanlardan çok azı yararlana bilmektedir. Sanayimizin ve sanayi dışında hizmet veren esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. Bütün bu sorunları çözmeye ve tamir etmeye talibiz.

Odamız potansiyeli yüksek bir odadır. Fakat bu potansiyel aktif değildir. Potansiyelimiz aktif olursa faaliyette olan esnafımızın hizmet kalitesine büyük katkı sağlayacaktır.

Hedeflerimiz büyük. Odamızın yeniliklere ihtiyacı var. Sosyal tesis konusunda güzel düşüncelerimiz var. Bu eksikliğin farkındayız bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir.

Eksikliğini sürekli yaşadığımız sanayi sitesinin ihalesi yapıldı. Bunun bir an önce tamamlanması için takipçisi olacağız. Karaman’ımıza kazandırmak için belediye ve diğer kurumlarla ortak çalışmalar yürüteceğiz.

Yıllardır esnafın sorunlarına sırt çeviren seçimden seçime esnafı hatırlayan bu yönetimin değişmesi kanaatindeyiz. Kan değişimine ihtiyaç olduğu kesin. Hizmet için adaylığımızı açıkladık ve ekibimizle birlikte uzun bir süredir esnaf ve sorunları üzerine çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik için bütün esnafımızın desteğini bekliyoruz. İnşallah Karaman için esnafımız için hayırlı olacak,''dedi.