Samimi bir havada gerçekleşen kahvaltılı toplantıda çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Veliler ve öğretmenlerin samimi ortamda verimli bir bilgi alış verişinde bulundu.

Okul Müdürü Ahmet Onuralp, kahvaltı sonrasında yapmış olduğu konuşma ile velilere okulun vizyon ve misyonu hakkında bilgiler verdi.

Onuralp toplantıda şunları aktardı:

“30 Öğretmen 8 Personel ve 18 Şube ile 2018-2019 yılına başladık. 3 yıl gibi çok kısa bir sürede okulumuzda bütün şubelerin öğrenciyle dolmasının kıvancını yaşıyoruz. Bize güvenen ve destek veren siz değerli velilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Eğitimdeki başarı kriterini her geçen yıl artırarak ilerlemeyi amaç edindik. İlk yılımızda Türkiye 24.’si geçtiğimiz yıl Türkiye 317.’si çıkararak en üst noktaya koyduğumuz hedefi sizlerin de katkısıyla daha yukarılara çıkaracağız.

Sadece akademik başarımızla övünmüyoruz. Bizim ayrıca üzerinde durduğumuz nokta öğrencilerimizin sosyal, sportif ve sanatsal olarak da bu ülkeye hizmet eder nitelikte yetişmelerini sağlamak. Bunun için de kapalı spor salonumuz, basketbol, futbol ve voleybol sahalarımız müzik çalışmalarımız ve sinema salonumuz da çok yönlü hizmet veriyoruz.

Ayrıca sağlıklı yaşam için yaptığımız çalışmalarla Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen Beyaz Bayrak ödülünü almaya hak kazandık. Bu çalışmaları sürdürerek sağlıklı öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz.

Disiplin eşittir Başarı şiarıyla hareket ederek bütün öğretmenlerimizle öğrencilerimizin her sorununa yetişmeye çalışıyoruz. Ödev takip sistemimizle vermiş olduğumuz ödevlerin sağlıklı bir şekilde kontrol edilmesini sağlıyor böylece öğrencilerimizi daha verimli çalışmaya teşvik ediyoruz.”