Karaman AK Parti ailesi İl İstişare Toplantısı’nı AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığının katılımıyla gerçekleştirildi.

Yönetime geldiğinden bu zamana kadar yarın seçim olacakmışcasına çalışan İl Başkanı Abidin Çağlayan, dev bir toplantıya daha imza atarak teşkilat çalışmalarının daha verimli bir şekilde gerçekleşmesini hedefledi.

Karaman AK Parti İl İstişare Toplantısı tüm AK Parti kademelerinin katılımı ile dev bir toplantıya dönüştü.

Toplantı AK Parti Genel Merkez Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un ve İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nurettin Çelik’in katılımıyla gerçekleşti

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abidin Çağlayan, “Görevi aldığımızdan bugüne yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza başladık. Hem teşkilatlarımız dinamik tuttuk hem de sıkmadık el bırakmayacak şekilde vatandaşlarımızı ziyaret edip Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettik, iletmeye devam ediyoruz. Bugün burada İl İstişare Toplantımızı çok değerli Genel Merkez Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz beyin, İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Çelik ve Tüm kademelerimizin katılımıyla verimli bir toplantı gerçekleştireceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Toplantı daha sonra Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un konuşmaları ve İç Anadolu Bölgesinden sorumlu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nureddin Çelik’in sunumu ile devam etti.