Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Çalışkan, Amatör Küme Maçları başlamadan 16 Kasım 2021 tarihinde Kulüplere yapılan malzeme desteği ve zaten kısıtlı imkanlarla ligde mücadele eden Kulüplerin deplasmanlardaki (Taşeli Bölgesi’ne gidiş ve Taşeli takımlarının Karaman’a geliş) araçlarına yakıt desteği sağlaması nedeni ile Vali Alpaslan Işık’a teşekkür etti.

Başkan Çalışkan yaptığı açıklamasında: “Karaman’da sporun altyapısı olan Amatör Kulüplerimiz çok kısıtlı imkanlar ile Karaman’da spora katkı sağlamaya çalışmaktadır.

Bu noktada Valimiz Sayın Mehmet Alpaslan Işık Amatör Kulüplerimize yaptığı destek Kulüplerimize önemli bir katkıdır.

Bu destek Amatör Futbol Ligi başlamadan önce Malzeme desteği ile yapılmış ve tüm Amatör Kulüplerimize İl Özel İdaresi tarafından malzeme desteği sağlanmıştır.

Bu önemli katkının yanı sıra yine Kulüplerimizin önemli sıkıntılarından biri olan deplasmanlara gidip gelirken yaşanan akaryakıt desteği de görüşmelerimiz ve Sayın Valimizin olumlu yakalaşımı ile çözülmüş olup, Amatör takımlarımızın İlçelere giderken ve İlçe takımlarının İl merkezine gelirken kullandıkları yakıtları da İl Özel İdaresi tarafından karşılanması sağlanmıştır.

Bu konuda başta Sayın Valimiz Mehmet Alpaslan Işık’a ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterine ve İl Genel Meclis Başkan ve Üyelerine Kulüplerimiz ve Federasyon Yönetimi Kurulumuz adına teşekkür ediyorum.” dedi.