Karaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyesi 20 kişi, Mevlâna Kalkına Ajansı  (MEVKA) ve Avrupa Birliği Bilgi Merkezinin tertip ettiği “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimine katıldı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan gençler sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı H. Osman Ünüvar’ın elinden aldı.  
MEVKA ve Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından gençlik meclisi üyelerine verilen Proje Döngüsü Yönetim (PDY) Eğitimi (14 - 15 Mart 2013) tarihleri arasında gerçekleşti.
Gençlik meclisi Başkanı Emre Yılmaz, aldıkları eğitimin faydalı olduğuna değinerek, temel bir eğitim olduğunu ve bu tarz eğitimlerin belli aralıklarla devam edeceğini belirtti. Karaman Belediyesinin, Karaman Kent Konseyi Gençlik Meclisine ve Karaman’da ki gençlere verdiği değer göz ardı edilemeyecek olduğunu söyledi. Bu eğitimi almalarında yardımcı olan başta Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı H. Osman Ünüvar, “Belediye Başkanımız Sayın Kâmil Uğurlu’nun talimatlarıyla Kent Konseyi Gençlik Meclisinin eğitim ve sosyal faaliyetlerinde her zaman yanındayız. Kent konseyi meclisinin, Karaman’ın büyümesi ve gelişmesi hususunda yapmış olduğu girişimleri hep destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz.” dedi.