Belediye Başkanı Ertuğrlul Çalışkan, beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Sporİl Müdürü Hayati Kısacık ve Özel Kalem Müdürü Duran Kabaağaç ile birlikte okullara yaptığı ziyarette Okul Müdürü Yavuz Selimoğlu ve Memiş Arıcılık tarafından karşılandı. Öğretmenler ve okul idaresi ile bir süre sohbet eden Başkan Çalışkan, okulda ki faaliyetlere ilişkin bilgi alırken, ziyaretin sonunda her iki okula da badminton malzemesi hediye etti.
Ziyaret esnasında okul idarecilerinden bilgiler alan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; “ Karaman Belediyesi olarak ilimizde eğitim ve öğretimin yapıldığı bütün okullarımıza imkanlarımız dahilinde gereken bütün desteği sağlıyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora özendirmek amacıyla çeşitli yatırım ve hizmetler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde, ülkemizde yeni yeni gelişmekte olan badminton sporunu sevdirmek ve bu spora özendirmek amacıyla okullarımıza öğrenciler tarafından kullanılmak üzere badminton setleri hediye ediyoruz.”
Karaman Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar ve güncel konulara ilişkin sohbetlerin de gerçekleştiği ziyarette; okul yönetimi, belediyenin okulların çevre düzenlemesine katkısından ve okul ihtiyaçlarına yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.