Karaman Belediyesi, 26 Ocak 2020 Pazar günü çocuklar ve yetişkinler için iki ayrı tiyatro gösterisi hazırladı.

Gerçekleştirdiği birçok projelerinde, geleceğin teminatı çocuklara ayrı bir yer veren Karaman Belediyesi, çocukların sosyal ve kültürel anlamdaki gelişimlerini sağlamak amacıyla birbirinden güzel etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Okulların tatile girmesiyle çocuklar için eğlenceli bir oyundan oluşan tiyatro gösterisi tertip eden Karaman Belediyesi, yetişkinleri de unutmadı. 26 Ocak 2020 Pazar günü düzenlenen iki farklı tiyatroda çocuklar için “Keloğlan Tepegöze Karşı” oyunu, yetişkinler için de “Deli Dumrul ve Mankurt” oyunu sahnelenecek.

Çocukların doyasıya eğleneceği Keloğlan Tepegöze Karşı oyunu; 12.30 – 14.30 ve 16.30 saatlerinde 3 seans halinde, yetişkinler için hazırlanan Deli Dumrul ve Mankurt oyunu da saat 19.30’da tek seans halinde izleyiciyle buluşacak.

Tiyatro etkinliğine tüm Karaman halkını davet eden Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Yarıyıl tatilinde çocuklarımızın yaşlarına ve gelişimlerine uygun, kültürel açıdan fayda sağlayıp eğlenebilecekleri etkinliklerle buluşturuyoruz. Öğrencilerimizin okul hayatlarında göstermiş oldukları çabanın ve emeğin karşılığı olarak onlara hediye ettiğimiz bu etkinlikler ile çocuklarımız nefes alsın, bir yandan da enerjilerini toplasın istedik. Aynı zamanda büyükler için de aynı günün akşamı farklı bir tiyatro gösterisi hazırladık. Ben çocuklarımızı ve tüm hemşehrilerimi 26 Ocak 2020 Pazar günü, Lütfü Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde ki tiyatro etkinliğimize davet ediyorum” dedi.