Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ziyarette, Vali Tapsız'a üzerinde isminin yazılı olduğu 70 numaralı Karaman Belediyespor formasını, Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar ise temsilcimize ait boyun atkısı hediye etti.

Karaman Belediyespor’un grup aşamasındaki maçlarını başarıyla tamamlayarak bir üst ligde aynı başarıyla mücadele edeceğine inandığını söyleyen Vali Tapsız, Karaman’ın tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra sportif anlamda elde edeceği sonuçların ilin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Takımın bir üst lige çıkma yolunda bundan sonraki maçlarında başarılar dileyen Vali Tapsız, lig mücadelesinin sporcu ruhuna yakışır, centilmenlik ve sportmenlik içerisinde geçecek bir yarış olması dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise yaptığı konuşmada: "Valimiz Sayın Süleyman Tapsız'ı takımımızın destekçisi olarak görmekten çok memnunuz. Son maçlarda elde ettiğimiz başarılarla iyi bir çıkış yakaladık ve iddialı bir konuma geldik. İkinci yarının ilk maçında grup liderini misafir edecek olan takımımıza güvenimiz tam. İnşallah Karaman Belediye Sporu daha iyi yerlerde göreceğiz" dedi.

Ziyarette ayrıca; Karaman Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Bayrakçı, Faruk Aydın, Mustafa Kurşun, Ünal Gezen ve Hüseyin Deniz de hazır bulundu.