Karaman’da bu yıl Ramazan ayı içerisinde Düğünpark Sosyal tesislerinin ev sahipliğinde yapılacak olan ve teknik çalışmasını TV70’in üstlendiği “Karaman’da İftara Doğru” programı basın kuruluşlarına tanıtıldı.

Program hakkında bir açıklama yapan Hüseyin Şanlıtürk, “Bu yıl Ramazan Ayı’nı farklı bir atmosferde, farklı lezzetlerle, farklı bir programla geçirmek isteyenlerin adresi Düğünpark Sosyal Tesisleri olacak.

Karaman’da birçok yeniliğe öncülük eden Düğünpark Sosyal Tesisleri, on bir ayın sultanı Ramazan’da canlı yayın ile “Karaman’da İftara Doğru” programı yapacak.

Ramazan Ayı’nda iftara hazırlık yapan, iftarı bekleyen, ilimizde ve il dışında yaşayan hemşerilerimiz ile birlik beraberlik sağlayarak muhabbet köprüsünün oluşturulması amaçlanan Karaman’da İftara Doğru Programı Ramazan Ayı boyunca Düğünpark’ın ev sahipliğinde TV70’den canlı olarak yayınlanacaktır.

Karaman’ın önde gelen isimleriyle iftar etmeye gelen konukların buluşup sohbetler edileceği, ekran başında da izleyenlerin keyif alacağı bir program olacak.

Birlik, beraberlik ve kaynaşmanın en güzel örneklerinden birini, On bir ayın sultanı Ramazan’da yaşamak, yerel manada gönül dimağlarında hoş lezzet almak istiyorsanız yerinizi bir an önce ayırmanızı tavsiye ederiz.” dedi.