Programın açılış konuşmasını yapan Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, fidanların %25 vatandaş %75 İl Özel İdaresi katkısı ile temin edildiğini belirtip, fidanların sayıları ve türleri hakkında bilgiler verdi.

Açılış konuşmasının ardından konuşan Vali Tuncay Akkoyun, Tarım ve Orman Bakanlığımızın destekleri ve Karaman İl Özel İdaremizin katkıları ile devletimizin her daim çiftçilerimizin yanında olduğuna işaret ederek, teslim edilen fidanlar için İl Özel İdaresi tarafından yaklaşık 1 milyon TL civarında bir katkı sağlandığının altını çizdi.

Fidanların temin edilmesinde ve tesliminde emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Tuncay Akkoyun, fidanların hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından çiftçilerimize fidanları teslim edildi.

İl Özel İdaresinde düzenlenen programa, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, kurum müdürleri, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, muhtarlar, İl Genel Meclisi Üyeleri, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.