İlki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yıl dönümünde düzenlenen iftar programına 210 özel çocuk katıldı.

23 Nisan'da düzenlenen iftar programı çerçevesinde bir araya gelen çocuklar çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polisevi'nde düzenlenen iftar programına yetim, öksüz, mülteci, hafız, yabancı uyruklu öğrenciler ve KMÜ öğrencilerinin katılım sağladığı programda toplamda 210 özel çocuk bir araya geldi.

"Nerede o eski Ramazanlar?" sorusuna da adeta cevap olan programda; rahmet, merhamet, sevgi, huzur ve hoşgörüyü temsil eden Ramazan ayının dokusu ve Karaman'ın kültürel motiflerine de yer verilmesiyle çocuklar için hafızalardan silinmeyecek bir 23 Nisan şöleni gerçekleşti. Program içeriğinde İlahi dinletisi, balon gösterisi, temsili Yunus Emre, Palyaçolar, Maniler eşliğinde davul gösterisi ve çeşitli ikramlara yer verildi.

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak ve beraberindeki partililer masaları tek tek gezerek çocuklarla ilgilendiler. Açılan oruçların ardından çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler verildi.

Programın son bölümünde ise özel çocuklar kendilerine hediye edilen balonları gökyüzüne bırakarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkulu bir şekilde kutladılar.

AK PARTİ ONLARI UNUTMADI

AK Parti Karaman İl Başkanlığı, AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları ve AK Parti Kadın Kolları tarafından 24 Nisan tarihinde düzenlenen iftar programında ise Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde öğrenim gören 110 yabancı uyruklu üniversite öğrencisi ile bir araya gelen teşkilat mensupları renkli görüntülere imza attılar.