Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanan takım taraftarları ve vatandaşlar, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez",  "Kahrolsun PKK", "Askere Uzanan Eller Kırılsın" sloganları attı. Grup adına konuşan Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol, İstanbul Beşiktaş ve Kayseri'deki terör saldırılarında şehit olanlara Allah’tan rahmet diledi.
Bu vatanın masa başında değil, ataların ve şehitlerin kanıyla alındığını ifade eden Varol, "Ülkemizde yaşayan, nefes alan, farklı siyasi görüşlerden dini inanışlarından her türlü etnik kökenden ve farklı renklere gönül vermiş milyonlarca insanın tek ortak düşüncesi ülkemizin birliği, beraberliği ve barış içerisinde yaşamasıdır. Bu ortamı zedelemeye çalışan türlü oyunlar oynayarak halkımız arasında kaos ortamı yaratmaya uğraşan kardeşi kardeşi kırdırmak için uğraşan hainleri kınıyoruz. Vatanımızda gözü olanlara biz yine geçit vermeyeceğiz dedi. 
Yapılan basın açıklamasının ardından taraftarlar meydanda bulunan polislere karanfil vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Kalabalık daha sonra ellerindeki Türk bayrakları ile Molla Fenari Caddesi güzergahından Kemal Kaynaş Stadyumu önüne kadar slogan atarak yürüdü.