29-30-31 Temmuz tarihinde 3 gün boyunca ulusal çapta sanatçıların sahne alacağı bir sezon açılışı yapacak olan Karaman FK yönetimi, sezon açılışı etkinlikleri kapsamında transferi gerçekleşen ve Karaman FK kadrosunda ter dökecek olan futbolcuları da tanıtacak. 3 gün sürecek olan sezon açılış kutlamalarında Semi Cenk, Kerim Aras, İkilem, Tuğçe Kandemir, Serdar Ortaç, Melek Mosso, Kolpa ve Erdem Kınay sahne alacak. Etkinlikler Grand Otel önünde bulunan otopark alanında gerçekleşecek.

“KARAMAN FK TÜM KARAMANLILARIN TAKIMI”

29-30-31 Temmuz’da yapılacak olan Sezon Açılış etkinlikleri ve konserlere Karamanlılar bilet alarak katılabilecekler. Konserler ve Sezon açılışı etkinlikleri kapsamında 3 gün boyunca düzenlenecek konserler için 3 günlük 550 TL tek günlük 250 TL ücretle bilet satışı yapılacak. Karaman FK Yönetiminden yapılan açıklamada; “Karaman Futbol Kulübü olarak çok güçlü bir takım oluşturduk. Yapılan futbolcu transferleri ile Karaman’ın adını tüm Türkiye duydu. İnşallah sezon sonunda tüm Karaman’la birlikte şampiyon olarak büyük bir kutlama yapacağız. Temmuz ayı sonunda Karaman Grand Otel’de yapacak olduğumuz Sezon Açılışı ve Festivalimize tüm Karamanlı hemşerilerimizi bekliyoruz. Türkiye’nin önde gelen sanatçılarını Karamanlı hemşerilerimizle buluştururken, bir yandan da kadromuza katılan yeni futbolcu arkadaşlarımızı tanıtacağız. Zorlu bir sezon öncesinde Karamanlı tüm hemşerilerimizi yanımızda olmaya davet ediyoruz. Yapılacak olan festival ve konserler için bilet uygulaması yapacağız. Karamanlı hemşerilerimizin de kurulan takımımızda bir nebzede olsa katkısı olması adına tüm Karamanlıları sezon açılış festivaline bekliyoruz. Herkesin çorbada tuzu olsun maksadı ile bilet fiyatlarını oldukça makul tuttuk. Şampiyonluk sezonunda dosta düşmana karşı hep birlikte coşkulu bir sezon açılışı için tüm Karamanlı Hemşerilerimizi bekliyoruz.” şeklinde açıklama yapıldı. Festival biletleri Karaman FK internet sitesinden ve satış stantlarından temin edilebilecek. Her bilet Karaman Futbol Kulübüne destek. Haydi, Karaman takımını sezon açılışında yalnız bırakma.

KARAMAN FK STORE KURULUYOR

Sezon Açılış festival alanında Karaman FK Store kurulacak. Karaman FK markalı ürünlerin satışının yapılacağı etkinlik alanı ve sezon açılışı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Karaman FK markalı birçok ürün ile birlikte yeni sezon taraftar formaları da satışa çıkacak. Festival etkinleri kapsamında yeni sezon forması tanıtımı yapılacak.

İnternetten bilet almak için TIKLAYINIZ