13 Ekim’de İkinci İstasyon Caddesi’nde başlayan altın çadır günlerinde büyük indirimler yapılıyor. Konu ile ilgili Firma Yetkilisi Amine Akdağ şu şekilde açıklama yaptı:

 “1987 Yılı’ndan bu yana sektörde üretim yapmaktayız. Ürettiğimiz takılar ise Türkiye’nin bir çok farklı ilinde satışa sunuluyor. Üretim ve toptancılık tecrübemiz ile altı yıl önce MYGOLD Mücevherat’ı kurduk. Burada da eşsiz tasarıma sahip takıları hemşerilerimizin beğenisine sunuyoruz. Çeşit çokluğu ve fiyat konusunda her zaman iddialıyız.

Firma olarak kurumsallığa önem vermekteyiz. Sektör alışkanlığının biraz dışında davranarak ürünlerimizi vitrine çıkartmadan önce tek tek barkodlu etiketler yapıştırarak satışa sunmaktayız. Etiketlenmiş ürünler stok takibimizi kolaylaştırmasının yanı sıra kişiye göre değil ürün bazlı sabit fiyatlandırma sağlamaktadır.

KARAMAN GELENEKSEL ALTIN ÇADIR GÜNLERİ

Karaman altın çadır günlerini geleneksel hale getirdik. Her yıl düzenli olarak yapmayı planlıyoruz. Önceki yıllarda çok ilgi gören çadır günlerimiz için sürekli ne zaman yapılacağı hakkında telefonlar, mesajlar almaktayız. Altın çadır günlerimize Karaman dışından da özellikle gelip alışveriş yapan müşterilerimiz oluyor. Bu yılki çadır günlerinde ise genel olarak pırlantada %50 + %10, altın ürünlerde ise %30’a kadar indirimler hazırladık. Kampanyamızda bir tek sarrafiye grubu dediğimiz ziynet altınlar, gram altınlar ve 22 ayar işçiliksiz ürünleri dahil etmedik. Onun dışında kalan pırlanta, elmas, 14 ayar, 18 ayar, bileklik, yüzük, alyans, küpe, set, kolye, zincir, saat gibi tüm ürünlerde indirim uygulayacağız ve bu indirimler ürünün etiket fiyatı üzerinden olacağı için gerçek indirim manasına gelmektedir. Sektörü takip eden müşterilerimiz zaten fiyatlarımızı karşılaştırdığında kendileri hak vermektedir.

ÖZEL TASARIM, KALİTELİ BOL ÇEŞİT

Altın çadır günlerinin yanı sıra her zaman mağazamızda çok çeşitli tasarımlarda hiçbir yerde bulamayacağınız tarzda altın takılar sağlıyoruz. Ürettiğimiz ve satışa sunduğumuz altın takılarda en kaliteli hammadde ve sarf malzemeleri kullanmaktayız. Bu sebeple bizden alınan takılar alerji yapmamaktadır.

Müşterilerimizin mağazamızda bulunan ürünler haricinde tamamen kendilerine ait tasarımlarda istekleri olduğunda; birlikte çalışarak tasarıma karar veriyoruz ve üreterek müşterimize sunuyoruz. Böylelikle müşterimiz hiçbir yerde eşi benzeri olmayan bir takıya kavuşmuş oluyor.

ONLİNE OLARAK DA SATIŞ YAPMAKTAYIZ

Müşterilerimiz, mağazamızdaki tüm ürünlere halen yapımına devam ettiğimiz https://www.mygoldmucevherat.com.tr üzerinden de ulaşarak online olarak satın alabilecekler. Bu sitemizin yazılım geliştirme ve ürün yükleme işlemleri devam ediyor. Halen aktif olarak hizmette olan https://www.trendaltin.shop online alışveriş sitemizi, https://www.mygoldmucevherat.com.tr adresimize tamamlanır tamamlanmaz aktararak müşterilerimize daha fonksiyonel bir site ile hizmet vereceğiz.

İKİNCİ İSTASYON CADDESİ’NDEYİZ

Mağazamız İkinci İstasyon Caddesi’ndedir. Şu an için perakende olarak Karaman’da başka mağazamız ya da şubemiz yoktur. Tüm hemşerilerimizi altın çadır günlerine ve her zaman mağazamıza bekleriz.”