Karaman şehri, İç Anadolu Bölgesi’nde yer alıyor. M.Ö 8 binlere dayanan tarihi, kültürel varlıkları ve coğrafi özellikleri ile önemli şehirlerden biridir.

Ticaret ve kültür merkezi olarak değerlendirilen ilde, sanatsal gelişmişlik gözlenmektedir. Karaman satılık daire ilanları, bölgenin en popüler semtleri ve en uygun fiyatlarla satışa sunulan mahallelerinde değerlendiriliyor. 2018 yılında en çok değerlenen Karaman bölgeleri hangileridir?

Karaman Satılık Konut Fiyatları

Mehmet Bey Mahallesi, Zembilli Mahallesi, Piri Reis Mahallesi gibi bölgelerde uygun fiyatlarla satılık daire seçenekleri bulunuyor. Lüks konut projelerinin yer aldığı ve lüks daire konforları ile merkezi bölgelerde yer alan satılık daireler; 2+1, 3+1, 4+1 veya 5+2 gibi seçeneklerle satışa sunuluyor.

Apartman dairesi, satılık villa, müstakil daire gibi farklı seçenekler, uygun fiyatlarla daire bulmak mümkündür. Karaman TOKİ konut projelerinde farklı oda sayıları ve sosyal tesis özellikleri ile satışa sunulan daireler Haziran ve Temmuz ayı satış fiyatları ile ekonomik avantajlar sunuyor. Karaman satılık ev fiyatları ortalama 100 metrekarede 85 bin TL ile 165 bin TL arasında, konutun özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Daha büyük metrekare ölçülerinde ve lüks konut projelerinde 500 bin TL’ye kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Karaman Satılık Konut Seçenekleri

Karaman lüks satılık konutlar, dubleks daireler, satılık villa ve konut projelerinde her konsepte göre seçenekler sunuyor. Özellikle; Karaman merkezde bulunan satılık daireler Külhan semt özellikleri ve lokasyon avantajları ile ortalama 250 bin TL ile 400 bin TL arasında satışa sunuluyor.

Zembilli Ali Efendi, Cedit, Alacasuluk ve Hisar gibi merkez bölgelerde, yani bina özellikleri ve çok fonksiyonel satılık daire seçenekleri 2018 fiyatları ile sunuluyor. İndirimli lüks konut projeleri ve bankaların cazip avantajlarla sunduğu konut kredileri değerlendirilerek Karaman satılık daire fırsatları değerlendirilebilir.

Karaman Merkez’de Yenişehir, Kazım Karabekir, Abbas, Kirişçer ve Siyahser bölgelerinde lüks konut projeleri bulunuyor. 85 m2’den başlayarak 250 m2’ye kadar farklı daire tiplerinde satılık ev seçenekleri bulunuyor. Piyasa verilerinin ekonomik avantajları, tapu masraflarında ve harçlarda yapılan indirimler, konut kredisi cazip fırsatları değerlendirilerek, Karaman satılık daireler değerlendirilebilir.