3 Grup ve 1 Bağımsız aday seçime katıldı. Yapılan oylamada ;

Umut Aydın Grubu: 69

Arif Toktaş Grubu: 36

Murat Şimşek – Bağımsız: 35

Halim Dönmez Grubu: 32 oy almışlardır.

Bu sonuçlara göre en çok oyu alan değil,nispi temsil esasına göre oyların bölünmesiyle birlikte 5 kişilik yönetim kurulunda Umut Aydın 2 kişi,  Arif Toktaş 1 kişi, Murat Şimşek 1 kişi ve Halim Dönmez 1 kişi olarak temsil edilecektir.

Yönetim Kurulu nun oluşması için en az 3 yönetim kurulu üyesinin bir araya gelmesi ve aralarında görev bölümü yapmaları gerekmektedir. Yönetim Kurulu’ nun kimler ve hangi görevleri üslenecekleri ileriki zamanlarda kendi aralarındaki anlaşmaya göre şekillenecek.

Yönetim Kurulu Üyeleri İsimleri :

Umut Aaydın, Ramazan Yalçın, Arif Toktaş, Murat Şimşek ve  Halim Dönmez
NİSPİ TEMSİL NEDİR?
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Kanunu’na göre;

‘Seçime katılan grupların ve bağımsız adayların adları alt alta ve aldıkları geçerli oy hizalarına yazılır. Grupların oy sayıları, önce bire, sonra ikiye, sonra üçe… Şeklinde devam edilmek suretiyle, yedekler dahil o kurulun çıkaracağı üye ve Birlik Genel Kurul temsilcisi sayısına ulaşıncaya kadar bölünür. Elde edilen paylar ile bağımsız adayların aldıkları oylar ayrım yapılmaksızın en büyükten en küçüğe doğru sıralanır. Kurul asil ve yedek üyelikleri ile Birlik Genel Kurul asil ve yedek temsilcilikleri, gruplara ve bağımsız adaylara rakamların büyüklük sırasına göre tahsis olunur. Son kalan üye veya temsilcilik için oyların eşit olması halinde, bunlar arasında ad çekilmek suretiyle tahsis yapılır. Kurul üyeliği ve Birlik Genel Kurulu temsilciliklerinin gruplara tahsisi oy pusulasında yer verilen sıralamaya göre yapılır.