29 Kasım 2020 Pazar günü ilimiz şehir mezarlığında ekseriyeti spor camiasında olmak üzere oldukça kalabalık arkadaş topluluğunu katılımı ile defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Rahmetli Talat Kaya ile arkadaşlığımız oldukça eskiye dayanır. Sümerbank Pamuklu Sanayi Müessesinde birlikte çalıştık. Ben planlamad çalıştım, o ise makine bakım kısmında çalıştı. İş arkadaşlığımızın öteside spor camiasında da birlikteliğimiz oldu. Kendisi Karaman Spor futbolcusu olarak işe girmişti ve Karaman Spor’un kalecisiydi. Yerine göre takıma giremediği zamanlar olmuştur, yedekte kalmayı hiçbir zaman problem yapmamıştır. İşte spor ahlakı bu olsa gerek.

Arkadaşımızın en çok takdir ettiğim yönü centilmenliği ve gerçek bir spor adamı oluşu idi. Sporcularımıza her zaman onun bu yönünü sürekli anlatırdık. Sümerbank Spor’un kurucularından olup, ayrıca Sümerbank Spor’da futbol oynadı. Her spor faaliyetinin içerisinde yer aldı. İş yerinde turnuva düzenlerdik, hakem olarakta bizlere bizlere çok yardımcı olurdu ruhu şad olsun.

Diğer bir husus, yakın bir zamanda kaybettiğimiz, Şemsettin Deveci arkadaşımızda Sümerden emekliydi. Sporda ve işyerinde çok güzel günlerimiz oldu. Şemsettin arkadaşımızda ilimizin yetiştirdiği çok müstesna sporculardan biriydi. Ona da Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun diyor, Deveci ailesine başsağlığı diliyorum.