Konu ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş: “İhracatta, sanayide, üretimde, istihdamda marka bir şehir olan Karaman’ı daha da ileri götürmek ve iyi olduğu alanlarda daha iyi olmasını sağlamak amacıyla bu programı düzenledik” dedi.

Dünyanın bir değişim içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Ekrem Çavaş: “Bu değişime kendimizi adapte etmek zorundayız. Sonu olmayan öğrenme yolculuğunda bizler her geçen gün bildiklerimizin üzerine yeni şeyler koyamazsak bugünkü yerimizi bile koruyamayabiliriz. Bugün sizlerin de dinleyeceği tüm işletmeleri yakından ilgilendiren, Resmi makamlarca açıklanan Kişisel Verilerin Korunması Kanu ve VERBİS’e kayıt olma süresi 31 ARALIK 2021 tarihinde sona ermektedir.

Bu tarihe kadar siz değerli üyelerimizin idari para cezalarıyla karşı karşıya kalmamanız için VERBİS’e kayıt sürecinde bilgi edinmeniz amacıyla bu semineri düzenlemiş bulunmaktayız. Sizler için faydalı olacağını umut ediyorum” dedi.

Eğitmen Fatih Sultan Kazanbaş tarafından Kişisel Verileri Koruma (KVKK) ve Veri Sorumluları Sicil Sistemi (VERBİS)’e ilişkin detaylı bilgi aktarımı ile eğitim son buldu.

Seminer, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.