Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “Karaman ilimiz 21 Haziran 1989 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 3578 sayılı Kanun ile Türkiye Cumhuriyet’inin 70. ili olmuştur. İlimizin il oluşunun 29. yılını tüm hemşehrilerimiz ile birlikte sevinç, mutluluk ve coşku ile kutluyoruz.

Türk Dili'nin başkenti Mevlana ve Yunus Emre’nin diyarı kadim kentimiz Karaman il olmasından bu güne hemen her alanda büyük gelişme göstererek yatırımlarıyla ve önemli projelerle geleceğe emin adımlarla koşuyor.

Havaalanı, Serbest Bölgesi, Lojistik Merkezi, Hızlı Tren, Teknopark, Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi, Tıp Fakültesi ve bunun gibi çok önemli proje ve yatırımları ve 322 milyon dolar ihracatı Türkiye'nin 15'inci büyük ekonomisine sahip ili olma özelliği ile marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınması, gelişmesi ve daha ileriye giderek hak ettiği seviyeye yükseltilmesi en büyük hedefimizdir ve bununla ilgili çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. AK PARTİ iktidarı döneminde 12,61 milyar TL'lik yatırım alan Karaman, ekonomisi, tarımı, ulaştırması, sağlığı, tüm dinamikleri ve özellikle insanıyla Türkiye'nin parlayan yıldızıdır.

Karaman’ımızın 29. kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, il olmasında ve gelişip kalkınarak bu günlere gelmesinde tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunar, tüm Karamanlı hemşehrilerime selam ve muhabbetlerimi sunarım. ” dedi.