Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emirleri doğrultusunda Karaman Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. yılına İthafen fidan dikimi gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Karaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Başkocagil; “Karaman Ülkü Ocakları olarak Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emirleri doğrultusunda kutlu davamızı gönüllerimize nakşeden ebedi yol başçımız Türk'ün son Başbuğ’u rahmetli Alparslan Türkeş beyefendinin doğumunun 103.yılına ithafen fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

Kovid 19 nedeni ile teşkilat mensuplarımızla gerçekleştirdiğimiz faaliyetimizde fidanlarımıza şehitlerimizin adını vererek ve son zamanlarda tahribata uğrayan ormanlarımıza dikkat çekilerek günün anlamı vurgulanmıştır. İnşallah, çalışmalarına başladığımız en kısa sürede oluşturacağımız Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’mıza hep birlikte fidanlarımızı dikerek Başbuğ’umuzun fidanlarını toprakla buluşturacağız. Bu vesile ile Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş Bey'i rahmet ve dua ile anıyoruz. Ruhu şad mekânı cennet olsun” dedi.