Yangın bölgesinde zarar gören vatandaşların yaralarını sarmak için görevlendirilen Karaman İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 ve UMKE gönülleri, Manavgat’tan sonra Muğla ili Fethiye bölgesine sevk edildi. Yangın bölgesinde çalışmalarını sürdüren gönüllüler, yangınlardan zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya aralıksız şekilde devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun: “Sağlık Bakanlığımız tarafından Manavgat’taki yangında zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla görevlendirilen biri 112 diğeri UMKE gönüllülerinden oluşan iki ekibimiz afet bölgesindeki görevlerini başarıyla tamamladı. Manavgat’taki görevlerinin sona ermesiyle birlikte yangınların devam eden yerlerden UMKE ekibimiz Aydın iline, 112 ekibimiz ise Muğla ili Fethiye bölgesine sevk edilmiştir.

Afet Bölgesi olarak ilan edilen, orman yangınlarından etkilenen bölgelerimizin bir an önce normal hayata dönmelerini temenni ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.