Karaman Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında 2018 yılı bütçesi görüşüldü. Belediye Meclisi tarafından kabul edilerek karara bağlanan ve 2018 yılında belediyenin yatırım ve hizmetler için öngörülen bütçesi 200 Milyon TL.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bütçe görüşmeleri sonunda yapmış olduğu açıklamada; “Karaman Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha huzurlu daha gelişmiş ve marka bir kentte yaşamaları ve şehrimizin daha modern hale gelmesi için yatırım ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Bütçemizi en verimli şekilde kullanarak, daha fazla yatırım ve hizmet üretiyoruz. 2018 yılı bütçemiz 200 Milyon TL olarak belediye meclisimizce karara bağlandı. Bütçe çalışmalarına katılan komisyon ve meclis üyelerine, belediye personellerimize teşekkür ediyorum. İnşallah son yıllarda hayata geçirdiğimiz proje ve hizmetlere 2018 yılında da devam edeceğiz. Milletimizden aldığımız destek ile yine milletimiz için hizmet edeceğiz” dedi.

BÜTÇEDE EN BÜYÜK PAY YATIRIMLARA AYRILDI

Belediyenin yatırımcı birimleri olan Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü 2018 yılı bütçesinden büyük pay alan birimler oldu. Bu da gösteriyor ki 2018 yılı da yatırım ve hizmetlerle dolu bir yıl olacak.