Dr. Recep Şeker, Karaman ziyaretleri kapsamında; Karaman İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren; Hüseyin Mehmet ÇAVAŞ Kuran Kursu, Habibullah Camii Kız Kuran Kursu ve İmam-ı Gazali Kur'an Kursu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencileri ile görüştü, yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

Karamanda çeşitli ev ziyaretlerinde de bulunan Dr. Recep Şeker,  Karaman Denetimli Serbestlik Müdürlüğünü ziyaret etti çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Recep Şeker, Karaman Eğitime destek Platformu’nun yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla nedeniyle yapılan Eylül ayı genel istişare toplantısına katıldı. Karaman'da hizmete yeni açılan Piri Reis B-blok Erkek öğrenci yurdunu da ziyaret eden Dr. Recep Şeker öğrencilerle ve yurt yetkilileri ile görüşerek sıkıntı ve talepleri dinledi.

Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet Ermenek ERMOLİVE Zeytinyağı ve zeytin ürünleri fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu çalışmalar hakkında yetkililerden ve çalışanlardan bilgi aldı.

Ermenek ziyaretinin ardından Kazancı beldesine geçen Dr. Recep Şeker; Kazancı’da vatandaşlar ile buluştu, sohbet ederek, istek ve önerilerini dinledi. Kazancı belde belediye başkanı Muhittin Tuncel'i makamında ziyaret ederek, yapılan ve devam etmekte olan çalışmalar hakkında bilgiler alan Dr. Recep Şeker, Kazancı’da üretime yeni başlanan kilitli taş üretim tesisini ziyaret etti,  görevli ve çalışanlardan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kazancı ziyaretinin ardından Başyayla ilçesine geçen Dr. Recep şeker Başyayla Belediye başkanı Ahmet İpek'i makamında ziyaret ederek, ilçe hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başyayla ziyaretinden sonra Karaman’a dönen Dr. Recep Şeker Karaman devlet hastanesini ziyaret ederek yeni atanan başhekim Uz. Dr. Ahmet Yılmaz'ı ve yeni hastane yönetimini ziyaret etti ve görevlerinde başarılar diledi.

Dr. Recep Şeker Karaman’da ziyaret ve temaslarını sürdürüyor.