Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan bu haftaki programı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Gönül Seferberliği” programı kapsamında Karaman AK Parti İl Teşkilatları olarak esnaf ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu haftaki gönül seferimizde Mut Caddesi üzerinde bulunan esnaflarımız ile bir araya geldik. Merkez İlçe Başkanımız Feyzullah Tunç, Belediye Meclis Üyemiz Mükremin Kara ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte esnaflarımızın istek ve dileklerini dinleyerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunduk.

Bir diğer gönül durağımız, üretiminden ticaretine, tarladan soframıza kadar uzanan buğdayı ve hububatı konuştuğumuz Buğday Pazarı esnaflarımızdı. Esnaflarımız ile hasbihal edip Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik.

Gönül duraklarımızdan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde ahırı ve 19 küçükbaş hayvanı yanan Göztepe Köyünde ikamet eden Mustafa Kalay Bey idi. Yaşanan üzücü hadiseyi Merkez İlçe Başkanımız Feyzullah Tunç ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yerinde görüp Mustafa Kalay beye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.