8 Ağustos Pazar günü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Abdullah Ceylan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Geleneksel Mezunlar Buluşması” etkinliğinde yüzlerce imam hatip mezunu bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada geçmişten bugüne imam hatiplerin gelişimi, bugün bulunduğu nokta ve önümüzdeki dönemde yapılması gereken çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Karaman ÖNDER İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Mehmet Sarı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Karaman ÖNDER İmam-Hatipliler Derneği olarak "Geleneksel Mezunlar ve Mensuplar Buluşmamızı" Önder Genel Başkanımız Sn. Abdullah Ceylan ve İmam-Hatiplere emek vermiş, gönül vermiş çok sayıda İmam-Hatip sevdalısının katılımıyla gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Karaman ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin mezunlar buluşması programına, AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Eğitim Bir-Sen Karaman Şube Başkanı Yunus Özdemir ve davetliler katıldı.