Açılışa Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şevket Sarıkaya ile birlikte İŞKUR Şube Müdürleri Halil İbrahim Uysal, Metin Akgül, Karaman’da faaliyet gösteren firma yetkilileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Uzun yıllar çeşitli firmalarda insan kaynakları biriminde görev yapan Uğur Çetinkaya, Up Danışmanlık, firması olarak vermiş oldukları hizmetleri şu şekilde özetledi;

“Öncelikle firmamız şirketlerin İnsan Kaynakları birimindeki operasyonel süreçlere çözüm ortağı olma misyonuyla kurulmuştur.

Bu noktada işletmelerimizin işe alım süreçleri ile ilgili profesyonel çözümler geliştirerek işe alım sürecini baştan sona dizayn ediyoruz. Aranılan işgücünün ilanı ile başlayan süreci, işe yerleştirme aşamasına kadar yönetiyor, bu noktada işletmelerimizin aranılan işgücü ile buluşturulmasını zaman ve emek kaybı olmadan biz üstleniyoruz.

Operasyonel süreçlere getirdiğimiz bir diğer hizmetimiz ise; bordrolama ve özlük süreçleri ile ilgili. İşletmelerimizin bordro ve özlük süreçlerini uçtan uca yöneterek bu noktada firmalarımıza; zaman, işgücü ve maliyet gibi konularda değer katarak, firmalarımızın aynı zamanda bu alandaki yasal yükümlülüklerine de ortak oluyoruz.  Akabinde, Devletimizin çalışma hayatına getirmiş olduğu işgücü teşviklerini de firmalar adına takip ederek, işletmenizin en uygun istihdam teşviklerinden yararlanmasına olanak sağlıyoruz.

Bunun yanında firmamız, adından da anlaşılacağı üzere, paydaşlarına koçluk hizmeti de veren bir şirkettir. Koçluk en basit tanımıyla: Bireyin hedeflerine ulaşması için var olan potansiyelini ortaya çıkaran ve maksimum performansı amaçlayan en etkili değişim ve gelişim aracıdır. Bu noktada firma olarak yaşam koçluğunun yanı sıra; kariyer, mülakat, yönetici, meslek seçimi, öğrenci koçluğu, motivasyon, performans vb gibi konularda da danışanlara hizmet vermektedir.”

UP Danışmanlık: Kirişçi Mahallesi, 45. Sokak Akın İş Merkezi Kat 2 / 202 Karaman
Telefon: 0338 202 17 01 / 0533 328 89 37