Yazın yaklaştığının artık iyice hissedildiği bu son düzlükte, gelin adaylarının da heyecan seviyesi tavan yapmak üzere. Bir yandan düğün ile ilgili ön hazırlıklar hız kazanmışken, diğer yandan gelin adayları için en önemli kararlardan biri olan gelinlik ve saç modeli seçme aşamasında, o bilindik kararsızlık süreci devam ediyor. Bu tatlı kararsızlık kimi zaman küçük salvolarla atlatılırken kimi zaman ise gelin adayları için bir kabusa dönüşebiliyor. Bütün gelinlik ve saç modellerini birebir deneme fırsatı olmayan gelin adaylarımızın, bu durumlar için yardımına podyumdaki mankenler yetişecek.

Baş manken olarak Şebnem Schafer ve Tuğba Melis Türk’ün yer aldığı on dört farklı mankenden oluşan podyum ekibinin, birbirinden özel gelinlik ve saç modelleriyle boy göstereceği Summer Wedding Fest ile gelin adaylarının akıllarındaki soru işaretleri ortadan kalkacak gibi görünüyor. Misafirlerin daha net fikir sahibi olması adına, gelinlik ve saç modeli çeşitliliğini olabildiğince fazla bulunması hedeflenen bu tanıtım çalışmasında, farklı modellerle bu seçeneklerin tam anlamıyla pekiştirilmesi amaçlanıyor.

Düğün sezonu başlangıcı verilirken birçok gelin adayının bu organizasyona katılması bekleniyor. Özellikle kararsız kalmış, net bir fikre ihtiyacı olan gelin adayları ve onlara yardımcı olacak yakın çevrelerinin yoğun ilgisi beklenen organizasyonda, gelinlik ve saç modelleri için akıllarında oluşan soru işaretlerine podyumda son vermek, harika bir seçenek gibi görünüyor.

Miss Bella Sposa, Salon Mustafa Gür ve Grand Otel Karaman iş birliği ile yapılacak olan Summer Wedding Fest, 14 Nisan tarihinde, saat 14:00’de Grand Otel Sapphire Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek. Gelin adayları ve evlilik sürecinde gelin adaylarına destek olmayı amaçlayan herkesin davetli olduğu bu harika organizasyonu kaçırmak istemezsiniz.