Karaman’da daha büyük işler yapılabileceğini göstermek ve farkındalık yaratmak isteyen ekip; şehrimizin ülke çapında sanatla anılmasını ve bir marka haline gelebilmesinin önünde hiçbir engel bulunmadığını, daha fazla destek ile daha büyük projelerin altından kalkılabilecek yetenek ve teknik donanıma sahip olduklarının altını bu projeyle bir kez daha çizdi.

Yönetmen Ferdi Şah, son yıllarda Karaman’da yapılan sanatsal işlerin bir sonucu olarak ülkemizde Karaman’ın adını sıkça duyurduklarını, artık daha büyük işler yaparak “Karaman ve Sanat”ın şehrin bir imzası haline gelerek perçinlenmesi için herkesin taşın altına elini koyma zamanının geldiğini bildirdi.

Edmond Rostand’ın 1897 tarihli Cyraro De Bergerac isimli tiyatro oyununun bir sahnesi çeken ekibe, Karaman’daki bazı kurum ve kuruluşlar maddi ve manevi katkılarını esirgemedi.

Karamanlı Yönetmen Şah, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında ise; “Karaman’daki bu tür sanatsal faaliyetlerin çoğalması adına destek veren veren Karamanlı kurum ve kuruluşlarımız, Başarı Eğitim Kurumları, Karamandan.com, Karaman Gündem Gazetesi, Çırağan Halı Mağazası-Mehmet Yapar, İsmet Babaoğlu Kuaför, CreativeTouch, Pienart, Master Sanat Akademi, Sihirli Lamba Music Shop ve İsmail Tek ve çekim izni için T.C. Karaman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz” dedi.

Künye: Cyrano De Bergerac

Eser: Edmond Rostand

Yönetmen: Ferdi Şah

Görüntü Yönetmeni: İsmail Tek

Oyuncular: Ferdi Şah, Mustafa Eser