Türk Eğitimci ve Yazar Ali Erkan Kavaklı’nın konuşmacı olarak katıldığı konferansa; Karaman İl Milliği Eğitim Şube Müdürleri Aziz Demir, Yunus Tokgöz, Mehmet Ali İyibaş, Mehmet Balkaya, Necmeddin Acat, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Karaman Lisesi Okul Müdürü Hasan Erkan; “Yılbaşından itibaren 2019-2020 eğitim – öğretim yılının başından itibaren sizlerle sürekli şekilde bir araya gelmeye çalışıyoruz, deneme sınavları yapıyoruz onun dışında bir eksiğimiz olan sınav stresi veya kaygısını nasıl atabiliriz, nasıl yenebiliriz bununda çalışmasını yaptık. Değerli milli eğitim şube müdürümüzün de katıklarıyla bir süredir tanışık olduğumuz Ali Erkan Kavlak abimiz ile bu sorunu çözmeye çalışacağız. Kendisinden istifade etmeye çalışın ben kendisini tanıdığımdan bu yana hem öğrenci olarak hem öğretmen olarak istifade etmeye çalışan birisiyim sizlerde çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu konuda siz ne kadar istifade ederseniz ve değerlendirilseniz sınavda bunlarında başarı yolunda bir mesafe bir kademe olarak göreceksiniz hepinize iyi dinlemeler diliyorum. Yazarımızdan büyüğümüzden faydalanmanızı diliyorum” dedi.

Türk Eğitimci ve Yazar Ali Erkan Kavaklı, öğrencilere sınav stresini nasıl yenecekleri hakkında bilgiler verdi. Öğrencileri bilgilendiren Kavaklı, konferansın son bölümünde öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.

“Sınav Stresini Yenme Sanatı” adlı konferans öğrencilerin kitaplarını imzalaması ile son buldu.