Karaman’da yeni kurulan ve ilk defa seçime gidilecek olan Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Vedat Demirkılınç, aza adayları ile birlikte Yunus Emre Mahallesi’ne hizmet edebilmek için komşularından destek bekliyor.

Vedat Demirkılınç aza aday kadrosunda; Esnaf Emeklisi Fahrettin Eren, Usta  Ali Pınar, Belediye Personeli Mehmet Solmaz, Usta Mehmet Ali Uysal, Belediye Personeli Ramazan Şimşekler, Servis Şöförü Osman Ekin, Personel Müdürü Durmuş Ali Köse, Erkek Kuaförü Samet Asan,  yer alıyor.

Muhtar adayı Vedat Demirkılınç konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Deneyimli kadroya sahibiz ay sonu yapılacak olan muhtarlık seçimleri için planlarımız, projelerimiz ve yol haritamız bellidir. Bu doğrultuda Yunus Emre Mahallesi’nin yeni oluşmuş olması nedeniyle sorunlarının büyük olacağı kesindir, bu yüzden sadece işimiz muhtarlık olacaktır.

Muhtarlığı kazandığımızda önceliğimiz mahallemizdeki kötü kokuların giderilmesi için çalışmaların yapılması, 4 ve 5. Toki arasına yer alan Çevre yolu üzerine yaya üst geçidinin yapılması için girişimlerin başlatılması,  mahallemize semt halı saha tahsisi için çalışmalar, Toki Büyük Camii için çalışmalarımız ve Toki Lisesi için girişimlerimiz olacaktır.

VEDAT DEMİRKILINÇ, YUNUS EMRE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI KİMDİR ?

Aslen; Karaman Çiğdemli ( Davgondos ) köyü 1966 doğumlu, İlkokulu Doğup büyüdüğü Çiğdemli köyünde okudu, 1978 yılından bu yana Sıhhi Tesisat Ustalığı ve özel sektörde çalışarak 2015 yılında emekliye ayrıldı.  2012 yılında İşçi TOKİ’lerinin başvurusu ve yerinin tahsisi noktasında öncülük yapmıştır. Halen, TOKİ Ortaokulu Aile birliği başkanlığı görevini aktif şekilde yapmaktadır.

Evli ve 4 Çocuk babasıdır.