Tatil havasından çıkan aileler çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için alışveriş telaşına başladı. 5 katlı Sanat Kitabevi, zengin ürün çeşidiyle ve uygun fiyat ile müşterilerine hizmet etmeye hazırlanıyor.

Eğitim öğretim döneminin başlamasına az bir süre kala Sanat Kitabevi, kalem, defter, çanta, sınavlara hazırlık kitapları, zengin kitap reyonları, ofis malzemeleri ve diğer okul malzemelerini getirerek stoklarını tamamladı.

KIRTASİYE YERİNE KANSER ALMAYIN

Sanat Kitabevi Sahibi Mustafa Arslanbaş, kanserojen madde içeren ürünler hakkında Karamanlı vatandaşlara uyarıda bulundu.

Kitap ve kırtasiye ürünlerinde önceliklerinin sağlık olduğunu vurgulayan Arslanbaş, “Kitap ve kırtasiye alışverişi yapacak vatandaşlarımız Kanserojen madde barındıran ürünlere dikkat etmeliler. Kanserojen madde içermediğini göstermek adına ürünlerin üzerinde EN 71 kodu yer alıyor. İthal olarak dışarıdan çok fazla ürün geliyor ve uygun fiyatlara veriliyor. Sağlık açısından iyi ürünler değiller. Çocuğun eline boyası çıkıyor. İyi ve kaliteli üründe fiyat biraz yüksek oluyor ama sağlık açısından bu ürünler daha iyi. Vatandaşlarımızda fiyatını ucuz görüp kanserojen içeren ürünleri almasınlar. Sağlıklı ürünleri tercih etsinler” diye konuştu.