Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Türkiye İş Bankası A.Ş Karaman Şubesi arasında müdürlük çalışanlarına yönelik promosyon anlaşması imzalandı. İl müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, yapılan promosyon anlaşmasının Karaman’ın en yüksek bedelli anlaşması olduğu kaydedildi.

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen imza törenine, İl Müdürü Yusuf Şahinbaş, Türkiye İş Bankası A.Ş Karaman Şube Müdürü Eray Güngör, İl Müdür Yardımcısı Baran Yavuz Yürekli, İdari Mali İşler Şube Müdürü A. Naci Sazak, TOÇ-BİR-SEN Karaman İl Temsilcisi İsmail Varlı, Türk Tarım Orman Sendikası Karaman İl Temsilcisi Metin Şahin ve Tarım-İş Sendikası Karaman İl Temsilcisi Kadir Öztaş katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müdürü Şahinbaş, sendika temsilcileri ile birlikte promosyon çalışması yaptıklarını, anlaşmalı oldukları banka ile güncelleme konusunda anlaşılamadığını ve bunun neticesinde sözleşmenin feshedilerek yeni ihale süreci başlattıklarını söyledi.

Yapılan İhalede 21.100 TL ile en yüksek teklifi Türkiye İş Bankası A.Ş Karaman Şubesi tarafından verildiğini söyleyen Şahinbaş, Çalışanların faydasına olan bu çalışmada emeği geçen Memur ve İşçi Sendika temsilcileri ile Türkiye İş Bankası A.Ş Karaman Şube Müdürü Eray Güngör’e teşekkür ederek Promosyon anlaşmasının tüm Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.