Seçim sürecinin ilk gününden itibaren teşkilat üyeleriyle birlikte çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden ŞAHİN gençliğe önem verdiklerini ve her fırsatta gençlere destek olacaklarını söyledi. 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezine ziyarette bulunan Belediye Başkan Adayı Şahin, ziyarette Karamanda yapılan gençlik faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kurum çalışanlarının gençlik faaliyetler alanındaki ortak proje talep ve önerilerini de dinleyen Şahin, "Gençler bizim hem geleceğimiz hem de en büyük sermayemizdir. Bir yerde gençlik varsa, gelecek de vardır. Bir milletin geleceğini önceden görebilmek kerâmet değildir. Zîrâ gençlerin ne ile uğraştıklarına bakmak, bunu tesbit etmek için yeterlidir. Her devrin gençliği kendi karakterine uygun bir şekilde enerjisini harcayabileceği ayrı bir heyecan âleminde yaşar. Bu yaşayış da bütün bir milletin âdeta nabzı olur. Bizim gençlerimiz ülkemizin geleceği için teknoloji ile bilimle uğraşan gençliktir.

Karaman'da gençlik adına yapılacak bütün faaliyetlerde kendilerinin gerekli desteği vereceklerini belirten Şahin, Bugüne dek nasıl ki bizim ruh kökümüz olan değerlerimizden yana ulusal ve uluslararası alanda çaba sarf eden gençlerimizin yanında olmuşsak bundan sonra da olmaya devam edeceğiz dedi. Bu vesile ile ilk ayağı geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ve özellikle genç beyinlerin yerli ve milli teknoloji üretmelerine imkân sağlayan 2019 İstanbul TEKNOFEST Teknoloji Yarışmalarına katılım gösterecek Karaman ekibine de destek sözü verdi.

Ziyaret genç nüfus bakımından zengin bir yapıya sahip olan Karaman’da yeni bir Gençlik Merkezinin daha yapılacağının müjdesini veren Şahin’in, merkez bünyesindeki çeşitli kurs ve spor etkinliklerinin gerçekleştirildiği oda ve bölümleri gezmesi ile son buldu.