Aynı yerinde 40 yılı aşkındır, leziz tahinli pidesiyle Karamanlıların sofrasını renklendiren Niğmet Pide Fırını önünde kuyruk hiç eksik olmuyor.
Ramazan ayında özellikle kent merkezinde faaliyet gösteren fırın, yerel müşteri ağını uluslar arası kıtalara kadar uzatmayı başardı.
İftar vaktine saatler kala işyeri önünde kuyruk oluşturan vatandaşlar tahinli pidenin lezzeti için sıcağa rağmen sıra beklerken, işletme sahipleri gurbetçilerinde paket paket satın alarak tahinli pideleri yurt dışına götürdüklerini söyledi. Yurtdışında Hollanda, Almanya, Avusturya gibi ülkelere sürekli pide gönderdiklerini söyleyen firma yetkilileri en son olarak Amerikaya gönderdiklerini ifade ettiler.

Soğutularak korunan ve yağlanma özelliği ile lezzetinden ödün vermediği öğrenilen tahinli pidelerin yurt dışında yabancı insanlarında gurbetçiler vasıtası ile pidelerden tattıklarını öğrenen fırın çalışanları mutluluk duyduklarını ifade ederken,
halkın yoğun ilgisinden dolayı teşekkür etti. Niğmet Pide Fırınında her yıl olduğu gibi tereyağlı, sade margarin ve cevizliden yapılan taze tahinli pideler iftar ve sahurda sofraların vazgeçilmezleri arasında yerini koruyor.