8 yıldır kayıp olan Gülşen Caymaz’ın kaybının ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Gülşen Caymaz’ın annesi Murat Akın’a canlı yayında terlik fırlattı. İzleyiciler ve Müge Anlı şok oldu! Gülşen Caymaz’ın annesi kızına dün ithamlarda bulunan Murt Akın’a terlik fırlattı ve “Sen kimsin benim kızımın ahlakını sorguluyorsun. Biz kızımı bulmaya geldik, ahlak sorgulama programı mı bu? Kimden para aldın çakal, kızımı sen öldürdün” diyerek saldırdı.

20 yaşındaki Pınar Geyik, 8 yıldır kayıp olan annesi Gülşen Caymaz’ın bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi. Daha önce Gülşen Caymaz’ın annesi de programa katıldığı ancak kızının bulunamaması üzerine umudunu yitidiriği öğrenildi. Gülşen Caymaz’ın annesi bugün programa gelerek Murat Akın’a canlı yayında terlik fırlattı.

2 çocuk annesi 28 yaşındaki Gülşen Caymaz’dan 8 yıldır haber alınamıyor. Programa katılan kızı ve annesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Bugün programa yeniden katılan Gülşen Caymaz’ın annesi dün programda kızını ahlaksızlıkla itham eden Murat Akın’a terlik fırtlattı.

2 çocuk annesi Gülşen Caymaz’ın annesi dün kızı hakkında konuşan Murat Akın’a terlik fırlattı. Şok olan Müge Anlı, Rahmi Özkan ve Şevki Sözen duruma müdahale etti. Zorlukla sakinleştirilen anne Murat Akın’a hakaretler yağdırdı.

18 yaşındayken eşini kaybeden Gülşen Caymaz, 2 çocuğuyla birlikte annesinin yanına taşınmış, annesiyle yaşadığı tartışma sonrası aniden ortadan kaybolmuş. 8 yıldır haber alınamayan Caymaz’ın eğlenceye düşkün olduğunu söyleyen Murat Akın’ın bu sözlerine annesi bugün terlik fırlatarak tepki gösterdi.

“KIZIMIN AHLAKINI BULMAYA GELMEDİK”

Annesinin kaybolduğu dönem 13 yaşında olan kızı Pınar Geyik, 8 yıl sonra Müge Anlı’dan yardım istedi. Pınar Geyik, annesinin Coşkun ismindeki erkek arkadaşına gittiğini iddia etmişti..

Coşkun’un arkadaşı Murat Akın dün programda Gülşen Caymaz hakkında yorumlarda bulundu. Bunun üzerine bugün Gülşen Caymaz’ın annesi Murat Akın’a ettiği sözler nedeniyle programa gelir gelmez terlik fırlattı ve saldırdı. Şok olan Müge Anlı duruma müdahale ederek anneyi sakinleştirdi.

Gülşen Caymaz’ın annesi “Müge Hanım bir buraya kızımı bulmaya geldik. Bu program ahlak bulma yeri mi? Bu çakal kim ki kızımın ahlakını sorguluyor” dedi.