YKS başarıları ile Karaman eğitimindeki liderliğini sürdüren Özel Karadağ Anadolu Lisesi başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılında Türkiye 24’üncü çıkaran Özel Karadağ Anadolu Lisesi 2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılında’da Karaman 1’incisi Türkiye 317’ncisi çıkardı.

Bu yıl açıklanan sonuçlar arasında birçok öğrenci, Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültelerine girecek puanı aldı. Aynı zamanda, geçen yıl mezun olan öğrencilerde girdikleri sınavda ilk 500 içerisinde yer alan ve çeşitli dereceler elde eden öğrencilerde bizleri bir kez daha gururlandırdı.

Özel Karadağ Anadolu Lisesinden yapılan açıklamada; “Okulumuz akademik başarısını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Amacı eğitim alanında öncü, bireysel farklılıkları gözeten, geleceğin dünyasında lider olacak, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, tam öğrenme kuralıyla kendini geliştirmiş, yetkin ve mutlu bireyler yetiştirmek olan okulumuzda başarılarımız her geçen yıl artarak devam ediyor. Bu başarıda başta Yönetim Kurulumuz, Kurucu Müdürümüz, İdari Kadromuz, Kıymetli Öğretmenlerimiz, Okulumuzun bütün işlerine koşturan personelimize ve öğrencilerimizi bir yıl boyunca hiçbir sorun yaşatmadan okula getirip götüren servis şoförü arkadaşlara teşekkürleri bir borç biliriz. Emeği geçen herkese Teşekkür ederiz.

Tercih dönemlerinde sonlara doğru yaklaşmışken iyi seçim yaparak iyi bir üniversiteye gitmek öğrencilerimizin hakkıdır. Bu konuda okulumuzda tüm halkımız için deneyimli Rehber Öğretmenlerimiz sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. Okulumuza gelip yapılacak tercihler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Özel Karadağ Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimize çıkacakları bu yolda başarılar diliyoruz.” denildi.