Konya’da Merkezi bulunan ve bir dönem Karaman’da güzel başarılara imza atan Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları “Kardeş Okul Projesi” kapsamında iyilik yap izi kalsın İhtiyaç sahibi çocuklarımız Eğitime uzak kalmasın sloganıyla yola çıktı.

Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları bu yolda kardeş okul olarak Ayrancı-Kıraman İlkokulunu seçti. 1 hafta gibi kısa süre zarfında kardeş okulun ihtiyaçları doğrultusunda başta Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıoğlu, Okul Müdürü Gamze Önemli Zülfikaroğlu, öğretmenler ve öğrencilerin aileleri ile birlik ve beraberlik sağlandı. Bu birlik beraberlik ile uzaktan eğitime teknolojik aleti bulunmadığı için yapılan canlı derslere katılamayan öğrencilere tablet/bilgisayar dağıtıldı. “Haydi kardeş okula” diyerek yola çıkan Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanı Osman Avcıoğlu, geleceğimiz olan çocukların ve eğitimlerinin her zaman destekçiyiz diyerek bu tarzda projelerin her zaman yararlı olduğuna dikkat çekti.

Ayrancı-Kıraman ilköğretim okulunu ziyaret ettikten sonra köyde bulunan öğrenciler ile bir araya gelen ve hediyelerini takatim eden Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Okul Müdürü Gamze Önemli Zülfikaroğlu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okul Müdürü Gamze Önemli Zülfikaroğlu, geleceğe yardıma el uzatan tüm Konya, Karaman esnafına (Sağlık- Tarım - Bilişim-İnşaat- Tuhafiye- Sektörü vb. ), tüm velilere, saygıdeğer vatandaşlara ve Avrupa’dan destek veren gurbetçilere teşekkür ettiklerini söyledi.