4-7 Ekim Hayvan Koruma Haftası faaliyetleri kapsamında Karaman Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği (KARDOHAK) ilimizdeki okulları ziyaret ederek öğrenciler ile hayvanları buluşturuyor.

Gerçekleştirdikleri ziyarette bir konuşma yapan Karaman Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği Barış Çağlar: “Merhaba çocuklar, bugün sizleri KARDOHAK olarak ziyaret ediyoruz. Çocuklar bu hafta 4-7 Ekim Hayvanları Koruma Haftası ve bizlerde buraya bunun için geldik kimlerin elinde hayvan dostları var çocuklar hayvanlar bizlerin en iyi dostlarıdır.

Bize yoldaş olurlar arkadaş olurlar bizlerle hayatlarını paylaşırlar onların yaşamlarında ki en çok sevdikleri bizleriz ayrıca mahallelerimizde birçok hayvan bizlerle yaşamaktadırlar onları elimize alamasak da onları koruyabilir sevebilir mama ve su verebiliriz ne yazık ki kış aylarında aç kalan bu hayvanlar donarak ölüyorlar sıcak havalarda susuz kalıyorlar bu canlar sizlerin sevgisine ihtiyaç duymaktadırlar lütfen bu canlara sahip çıkalım lütfen onları koruyup sevelim” dedi.