KAREV ve ANKARAMANDER Başkanı Veli Bozkır ile Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanlığı Kabine Genel Sekreteri Osman Sağlam, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Güler ve Denetim Kurulu üyesi Ticaret Bakanlığı Gümrükler Daire Başkanı Adnan Akgöz ile birlikte KAREV Mütevelli Heyeti Üyesi de olan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'a ziyarette bulundu.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada: “Ülkemize ve Karaman’ımıza önemli hizmetleri olan Sayın Elvan ile Karaman ve Vakfımızla ilgili önemli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Vakfımızın çalışmalarını takdirle izlediğini ve desteklediğini belirten Sayın Elvan Yunus Emre yılı nedeniyle vakfımızca önerilen hatıra para basımı için ilgili birime talimat verdi. 2023 Türk Dünyası Kültür Başkenti unvanının Karaman’a verilmesi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Sayın Elvan, Yunus Emre Divanı Karaman Nüshasının alınması konusunda Kültür Bakanı ile görüştüğünü Divan’ın alınarak Karaman’a verileceği bilgisini verdi.

Vakıf çalışmalarımızda desteklerini güçlü bir şekilde hissettiğimiz Hazine ve Maliye Bakanı hemşerimiz Sayın Lütfi Elvan’a sonsuz teşekkür ediyor, başarılarıyla her zaman gurur duyuyoruz.

KAREV ve ANKARAMANDER Yönetimi olarak Karaman’a hizmete devam noktasında Ankara’daki bürokrat ve hemşerilerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz”           denildi.