Dernek yönetim kurulu, Ali İmran Aksu başkanlığında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’i makamında ziyaret ederek, amaçlanan dernek faaliyetleri kapsamında bilgi aktarmış, sosyal hizmet modellerinden ayrılarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen kişiler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Dernek hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’e bilgi aktaran Aksu, kamuda istihdamı gerçekleşen kuruluş gençlerine yönelik iş bilincinin kazandırılması, iletişim ve öfke kontrolü gibi bireysel gelişim ile kamusal verimliliğin artırılmasına yönelik uyum çalışmaları kapsamında kurum ziyaretleri yaptıklarını.’’ söyledi. Süreç içerisinde çalışmaların birebir devam edeceğini belirten Aksu, hizmet noktasında sunabilecek olduğumuz her türlü destek ile gerek bireyin gelişimi gerekse kamusal verimliliğin  artırılmasına yönelik inisiyatif alabileceklerini ekledi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl  Müdürü Ali Osman Bebek,  dernek başkanı Ali İmran Aksu ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.