Çukurbağ Köyündeki ‘Ergenokon Yurdu’ Çiftliği ile tanınan ve gazetemiz yazarı Celal Arslan, bağından topladığı 200 kg üzümü pazarda satmayarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline hediye etti.

Celal Arslan, konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Koronavirüs salgını nedeni ile 4 ayı aşkın süredir fedakar bir şekilde tüm Karaman halkının sağlığı için gece gündüz çalışan Sağlık Personelimizin emeklerinin karşılığı değil ama, kendi bağımdan özenle topladığım yaklaşık 200 kilo üzümü pazarda satmak yerine Hastane çalışanlarımıza hediye ettim. Onlar iyi olsunlar çünkü bizlere hizmetleri hiçbir şey ile ölçülmez. Sağlık her şeyden önemlidir, bu nedenle Sağlık Çalışanlarımızı bir kez daha özverili çalışmaları nedeni ile tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

Celal Arslan Üzümleri Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Yılmaz’a teslim ederken, Başhekim Yılmaz’da Celal Arslan’a sağlık çalışanlarını düşünmesinden dolayı teşekkür etti.