Belediye Meclis Salonu’nda dün (01 Mart Salı) saat 14.00’de başlayan toplantıya Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Karaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Selahattin Pekoğlu ve üyeler katıldı.
Kent Konseyi'nin Berberler Odası üyelerine yönelik düzenlediği toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman’daki sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, Karaman’ın gelişmesinde ve büyümesinde katkı sağlayacak herkese belediye olarak destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti. Çalışkan ayrıca konuklara Karaman’da hayata geçecek olan faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kent Konseyi'nin çalışmaları konusunda bir sunum gerçekleştiren Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, yürütülen proje ve faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi. Konukseven; Kent Konseyi olarak kentimizin her alanında faaliyetler yapıyoruz. Hiçbir görüş, ideoloji ve fikir ayrımı yapmadan toplumumuzun her kesimini kapsayan ve kucaklayan çalışmalar yürütüyoruz. Bu şehrin büyümesi, gelişmesi ve hak ettiği yere ulaşması için hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, hepimizin ortak paydası Karaman'dır." dedi.

Toplantının ilerleyen bölümünde Berberler ve Kuaförler Odası üyelerinin sorunları konuşularak Karaman için yapılabilecek projeler hakkında fikirleri alındı.