Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu ve meclis üyeleri Karaman’da yeni göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Bayan Uğurlu, ziyarette Sultanoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek Karaman’a hoş geldiniz dedi. Kent Konseyi Kadın Meclisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Bayan Uğurlu, şunları kaydetti:
“Kadın meclisi olarak bizler de şehrimizin kalkınması yönünde çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Başka yerlerde gördüğümüz faydalı çalışmaları Karaman’da da uygulamak için araştırmalar yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de “Emekliyiz Gönüllüyüz” projemiz. Emekli olup boş oturan insanları bir şeyler yapmaya, bir uğraş içerisinde bulunmaya sevk edecek yönde bir çalışmamız var. Bu projeye sizin de katkı sağlamanızı bekliyoruz. Bunun yanında Karaman Belediyesi ve Kent konseyi olarak yürüttüğümüz Okullar Hayat Olsun projesi de Karaman’da başarılı bir şekilde sürdürülüyor. İlimizin bugünkü durumundan daha ileriye gidebilmesi için eğitimde de ön sıralarda olmamız lazım. Bugün bilgi çağındayız. İnşallah sizin gibi değerli yöneticilerimiz sayesinde hedeflerimize ulaşacağız. Kent Konseyi Kadınlar Meclisi olarak her zaman çalışmalarınıza destek olmaya hazırız. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz.”

Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu'da bu nazik ziyaretten dolayı Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu ve meclis üyelerine teşekkür ederek, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu ortak çalışmalarda üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getireceklerini söyledi.