AFAD İl Müdürü Şerife Han tarafından yapılan sunum ile başlayan kış mevsiminde alınacak tedbirler toplantısı, genel hayatı olumsuz etkileyebilecek ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanmasını gerektirebilecek konuların görüşülmesi ile devam etti.

Kış mevsimi süresince vatandaşlarımızın düzenli ve güvenli bir trafik ortamı içerisinde seyahat etmelerini sağlamak ve alınması gereken diğer tedbirlerin belirlenmesi ve planlanmasına yönelik konuların görüşülmesi ile devam eden toplantı, Vali H. Engin Sarıibrahim’in alınacak tedbirlere ilişkin değerlendirmelerde bulunmasıyla sona erdi.

Akabinde AFAD İl Müdürü Şerife Han tarafından yapılan İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Değerlendirme sunumunda, İlimizin genel durumu, tehlike ve risk değerlendirmeleri, mevcut durum analizi, afet risk azaltma amaç, hedef ve eylemleri hakkında bilgiler verildi.

Toplantı Vali H. Engin Sarıibrahim’in değerlendirmelerde bulunmasıyla sona erdi.

Karamanoğlu Mehmet Bey Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantılara; Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkan Vekili Eyüp Hüsamettin Aslan ve ilgili kurum müdürleri katıldı.