Sırbistan 'ın Kıkındı kentinde tüm balkan ülkelerinden 200 yakın sporcun katılım ile başlayan Ümitler Balkan Şampiyonasının ilk gününde millilerimiz 6 altın, 2 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 12 madalya kazandılar. Çekişmeli maçlara sahne olan şampiyonada Karamanlı sporcu Enes Uysal rakibiyle yaptığı final mücadelesi kazanarak adını Balkan Şampiyonu olarak altın harflerle yazdırdı.
Ümitler Balkan Şampiyonası’nda gösterdiği performansla 50 kiloda Balkan Şampiyonu olan Enes Uysal’ı tebrik eden Kısacık, milli sporcunun elde ettiği sonuçtan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, başarısının devamını diledi.
İl Müdürü Kısacık, tebrik mesajında ise şu ifadelere yer verdi:
" Sırbistan 'ın Kıkındı kentinde devam eden Ümitler Balkan Şampiyonası’nda milli sporcularımız, güzel dereceler elde etmeye devam ediyor. Şampiyonada 50 kiloda Balkan Şampiyonu olan Enes Uysal sporcumuz Enes Uysal’ı kutluyorum. Madalya kürsüsünde yer alan ve bayrağımızı dalgalandıran sporcumuzun kariyerlerinin ilerleyen dönemlerinde bu güzel başarıları sık sık tekrarlamalarını ümit ediyorum. Şampiyonada mücadele edecek diğer sporcularımıza da başarılar diliyorum."